Tømmekalender fra GIR: digitale løsninger forenkler renovasjonstjenester

Tømmekalender fra GIR: digitale løsninger forenkler renovasjonstjenester

Visste du at GIR leverer en digital tømmekalender, som lar alle våre abonnenter holde oversikt over tømmedatoer og -hyppighet i sitt spesifikke område? Med den digitale tømmekalenderen er det enkelt å få tilgang på informasjon om GIR sine tømmedatoer og hentefrekvens. 

Torsdag 24/09/20

Vi har skrevet om den digitale tømmekalenderen tidligere, trykk her for å lese «Vi digitaliserer tømmekalenderen».

Tømmekalender for 2020 og 2021 tilgjengelig fra mai

Fra mai 2020 vil den nye digitale tømmekalenderen for 2020 og 2021 bli tilgjengelig for våre abonnenter. Fra 2020 av vil ikke den gamle tømmekalenderen i papir bli sendt ut automatisk lenger.

Det betyr at om du ønsker informasjon om tømmedatoer, må du nå benytte deg av den digitale tømmekalenderen. Den gamle papirutgaven vil fortsatt være tilgjengelig på bestilling, og kan bli tilsendt til din adresse mot et gebyr på 50 kr.

Ønsker du å fortsatt motta papirutgaven av tømmekalenderen? Ta kontakt med oss her.

Last ned den digitale tømmekalenderen på våre nettsider

Tømmekalenderen er tilgjengelig via våre nettsider. Der kan du enkelt laste den ned, og du kan selvfølgelig velge å skrive den ut selv hvis du vil det.

Fra mai 2020 kan du laste ned tømmekalenderen her.

Ved endringer eller avvik i avfallshentingen tar vi direkte kontakt med våre abonnenter på SMS.

Digitalisering av renovasjon: en effektiv løsning

Det er en rekke fordeler ved å benytte seg av den digitale tømmekalenden i web eller via appen «Min renovasjon»:

Sjekk spesifikke tømmedatoer basert på adresse

Du kan holde oversikt over dine egne tømmedatoer, samt familiemedlemmer eller andres ved å taste inn adresser i kalenderen.

Endringer skjer fortløpende

Siden kalenderen er digital er det enkelt å endre datoer eller annen informasjon hvis det er nødvendig, slik at alle har oppdatert informasjon til enhver tid.

Opprett digitale varsler

Tømmekalenderen GIR deg muligheten til å opprette varsler for når du må gjøre klart avfallsbeholderen før henting. Dermed er det vanskelig å glemme å sette fram avfallsbeholderen i tide.

Spar miljøet og ressurser

Ved å kun tilby digital tømmekalender sparer vi i GIR mye midler, som vi i stedet kan benytte på resten av vårt renovasjonstilbud. I tillegg sparer vi miljøet betraktelig ved å la være å trykke opp papir og distribuere kalenderen – det er bra og bærekraftig!Les mer: Fem fordeler med digital tømmekalender.

Positive tilbakemeldinger på tømmekalender og app

Siden GIR begynte å ta i bruk den digitale tømmekalenderen og renovasjonsappen, har vi fått en rekke positive tilbakemeldinger. Vi har inntrykket av at våre abonnenter er fornøyde med det digitale tilbudet, og at løsningene fungerer effektivt. Det er relativt få av våre abonnenter som per dags dato har bestilt papirutgaven av tømmekalenderen for 2020 og 2021, og dette GIR oss troen på at de digitale løsningene er velfungerende!

«Min renovasjon» – enkel og effektiv renovasjonsapp

Appen «Min renovasjon» er også en del av GIRs digitale løsninger. I appen får du både tilgang til tømmekalender, samt annen informasjon om gjenvinningsstasjoner, åpningstider og muligheten til å kontakte oss direkte.

«Min renovasjon» – les mer om appen her.

Med appen er avstanden mellom deg som abonnent og oss i GIR blitt mye kortere. Den gjør det enklere å få tak i nødvendig informasjon – samt holde oversikt over viktige detaljer ved avfallshåndteringen i ditt område.

Last appen ned fra Google Play (for Android) her, eller fra App Store (for iPhone) her.

GIR arbeider for effektiv og bærekraftig avfallshåndtering

Hvis du lurer på hvordan du skal få tilgang til tømmekalenderen, kan du trykke her for å bestille papirutgaven eller få veiledning i bruk av appen «Min renovasjon».Har du spørsmål om den nye digitale tømmekalenderen, eller lurer på noe annet? Du kan ta kontakt med oss på vår servicetelefon 62 96 01 80 mellom kl. 08.30 og 15.00.Du kan også sende oss en henvendelse på e-post: post@GIR.hm.no.

 

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY