Tømmekalender på mobil

"MinRenovasjon" er en app der du finner oversikt over tømmedager, sorteringsinformasjon, returpunkter og oversikt over våre gjenvinningsstasjoner med åpningstider.

MinRenovasjon

Kom i gang med MinRenovasjon på 1-2-3:

  1. Last ned appen fra Google Play (for Android) eller App Store (for Iphone).
    Om du allerede har appen må den oppdateres til siste versjon.
  2. Søk opp **NAVN PÅ KOMMUNE** kommune, og legg til din adresse eller gårdsnummer/bruksnummer.
  3. Sett på varsling
     

RENOVASJONSAPPEN NÅ I NY VERSJON!

MinRenovasjon er en app der du finner oversikt over tømmedager, sorteringsinformasjon, returpunkter og åpningstider på gjenvinningsstasjonene.

Appen gjør det litt enklere i hverdagen for innbyggerne i våre kommuner. Ved å ta i bruk MinRenovasjon vil du hele tiden ha oversikt over hvilke dager vi tømmer ditt avfall. Nå er denne appen oppdatert til en ny versjon og gir deg som bruker god oversikt.

Appen er gratis og du finner den i App Store eller Google Play. Dersom du allerede har appen må du oppdatere denne for å få den siste nye versjonen.
 

Tømmekalender med varsel:
Tømmekalenderen viser når ulike avfall blir hentet på din aresse.

Det er også mulig å aktivere varsling på ønsket tidspunk i forkant, slik at appen sier ifra når det er på tide å sette frem beholderen. For at varsling skal fungere er det viktig at du har den nyeste versjonen av MinRenovasjon.

Du kan legge inn en eller flere adresser:
Er du eier av flere boliger eller har en venn/slektning som trenger hjelp til oppfølging rundt avfallstømming? Da kan du enkelt legge inn flere adresser ved behov.

Viktig informasjon om varsler og tilganger!
Varslinger fra appen kan utebli på grunn av innstillinger på mobilen din. Dette handler i de fleste tilfeller om at appen ikke har fått tillatelsene som trengs.

Du må godta at appen kan gi varsler for å få de varslingene du har behov for. Mobilen må også være tilkoblet wifi eller mobildata på det varslingspunktet du velger. Alle varsler som er sendt, eller forsøkt sendt, har du full oversikt over i appen under "varslingshistorikk".